Om oss

Svensk naturlig hudvård – inifrån & ut

Lindarome är skonsam och effektiv hudvård baserad på aktiva ingredienser från vår natur. Genom kosttillskott med tillhörande serum erbjuder vi ett unikt sortiment som verkar både från insidan och utsidan. Produkterna är baserade på naturliga, aktiva ingredienser med studerad hudvårdande effekt. Alla produkter tillverkas i Sverige, är helt fria från parabener & mineraloljor och ej testade på djur. Produkterna är även PEG-fria, non GMO och parfymfria.

Tillverkning i Sverige

Vi ställer höga krav på kvalitet, renlighet och effektivitet under framtagningen av våra produkter, därför har vi vår utveckling och produktion här i Sverige. Alla produkter tillverkas i enlighet med GMP standard (Good Manufacturing Practice) och HACCP standard. Genom att behålla tillverkningen i Sverige har vi möjlighet att se till att såväl produktion som färdig produkt håller bästa möjliga kvalitet i alla led.

Pressfrukost-products

Kontakt

Du är alltid välkommen att kontakta oss, antingen via vårt kontaktformulär, eller genom att skicka ett mail till info@lindarome.se.

Varumärket Lindarome står under bolaget Facell & Body AB (Org-nr: 556813-7763).

LINDAROME
Facell & Body AB
c/o First Venture
Grev Turegatan 14
114 46 Stockholm

Lindarome/Facell & Body AB är stolta över att vara ett av bolagen i First Ventures investeringsportfölj.
Läs mer om First Venture här.