Publicerad Lämna en kommentar

Så här använder du våra serum & kosttillskott

Har du redan en hudvårdsrutin som du är nöjd med? Ingen fara. Våra produkter är framtagna för att kunna adderas i vilken hudvårdsrutin som helst. Serumen och kosttillskotten i kombination ger din hud den där extra näringsboosten som ofta saknas.

Kanske behöver din vintertorra hy lite extra omvårdnad under de kallaste månaderna, eller byggas upp inför sommaren och starka UV-strålningen? Med våra hudvårdsduos ger du din hud riktad näring anpassad efter hudtyp eller tillstånd, så att den återfår sin balans inifrån och ut.

De aktiva näringsämnena stärker, balanserar och stimulerar cellförnyelsen – efter 3-4 veckor kan du känna skillnad när de nya, friskare hudcellerna kommer fram. Vid daglig användning räcker en hudvårdsduo vanligtvis i en månad. För bästa resultat bör du fortsätta med din duo för ett långsiktigt och hållbart resultat. Men glöm inte att även huden behöver omväxling och olika sorters näring efter säsong.

Vår säsongsanpassade rekommendation:

VINTER: Skymning & Fjord

VÅR/SOMMAR: Havsbris

HÖST: Mist

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *