Publicerad Lämna en kommentar

Sommarfavoriterna som motverkar UV-skador, pigmentfläckar och torr hy

Får du lätt problem med ojämn pigmentering och torr hy under sommaren? UV-strålning, bad och borttappade hudvårdsrutiner kan lätt få huden i obalans. I vårt sortiment finns två hudvårdsduos (serum + kosttillskott) som passar extra bra under sommaren och hjälper till att råda bot på UV-skador, pigmentfläckar och torr hy i obalans.

Hudvårdsduon Havsbris passar dig som lätt får ojämn hudton och kanske har problem med pigmentfläckar som dyker upp när du vistas i solen. Serumet och kosttillskottet är framtagna för att återfukta på djupet, balansera melaninproduktionen och lugna hud som lätt blir röd eller irriterad. I kosttillskottet finns även renande alger och en probiotisk jäststam som hjälper till att förbättra näringsupptaget och balansera tarmfloran vilket är viktigare än man tror för huden. Inre obalanser ger sig ofta till känna på just huden i form av exempelvis akne, glåmig hudton, torra fläckar eller liknande. Läs mer om vår Havsbrisduo här!

En annan favorit under sommarhalvåret är vår duo Arkipelag. Den innehåller Astaxanthin, en riktig superantioxidant som härstammar från mikroalger. Antioxidanten är upp till 6000 ggr starkare än C-vitamin när det kommer till att bekämpa fria radikaler och den finns i både serumet och kosttillskottet. Arkipelag-duon passar alla hudtyper som vill ha ökad glow, spänst och fukt. Produkterna är framtagna för att stärka hudens fuktbindande förmåga, minimera fina linjer, bidra med en jämnare hudton och stärka hudens elasticitet. Astaxanthin är en karotenoid och kan, precis som betakaroten, bidra till en jämnare och mer gyllene hudton. Läs mer om vår Arkipelagduo här!

Under hela juli månad (1/7 – 31/7) får du 15% rabatt på alla Havsbris- och Arkipelagprodukter om du uppger rabattkoden SOMMAR18 i kassan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *