Publicerad Lämna en kommentar

Klargörande hudvård som balanserar melaninproduktionen – HAVSBRIS

Havsbris Hudvårdsduo

Lindaromes nya sortiment består av fyra hudvårdsduos där vi kombinerat ett serum med ett kosttillskott. Varje duo är anpassad för en viss hudtyp och har sina unika egenskaper. Jag tänkte att jag skulle ägna varje hudvårdsduo ett eget blogginlägg.

Havsbris Hudvårdsduo

HAVSBRIS

Lindarome’s hudvårdsduo Havsbris är vår klargörande och balanserande duo som förebygger pigmentförändringar och verkar utjämnande på hudtonen. Den passar dig med ojämn hudton eller om du t.ex. har tendens till att få pigmentfläckar när du vistas i solen. Perfekt att använda under sommarhalvåret som ett förebyggande och utjämnande komplement till din hudvårdsrutin.

Det mineralrika serumet med havsalger och peptider från Antartisk lera klargör, jämnar ut hudtonen och binder fukt på djupet. Ger huden en renare lyster och en klarare ton. Melaninproduktionen balanseras och hämmar överskottsproduktion av melanin till följ av exemeplvis UV-strålning.

lindarome-havsbris-kosttillskott copy

Det hudvårdande kosttillskottet med antioxidantrika, renande ishavsalger ger näring och klargör huden inifrån. Den goda bakteriestammen Lynside® Pro GI+ balanserar och underlättar upptagningen av essentiella näringsämnen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *