Publicerad Lämna en kommentar

Så här använder du våra serum & kosttillskott

Har du redan en hudvårdsrutin som du är nöjd med? Ingen fara. Våra produkter är framtagna för att kunna adderas i vilken hudvårdsrutin som helst. Serumen och kosttillskotten i kombination ger din hud den där extra näringsboosten som ofta saknas.

Kanske behöver din vintertorra hy lite extra omvårdnad under de kallaste månaderna, eller byggas upp inför sommaren och starka UV-strålningen? Med våra hudvårdsduos ger du din hud riktad näring anpassad efter hudtyp eller tillstånd, så att den återfår sin balans inifrån och ut.

De aktiva näringsämnena stärker, balanserar och stimulerar cellförnyelsen – efter 3-4 veckor kan du känna skillnad när de nya, friskare hudcellerna kommer fram. Vid daglig användning räcker en hudvårdsduo vanligtvis i en månad. För bästa resultat bör du fortsätta med din duo för ett långsiktigt och hållbart resultat. Men glöm inte att även huden behöver omväxling och olika sorters näring efter säsong.

Vår säsongsanpassade rekommendation:

VINTER: Skymning & Fjord

VÅR/SOMMAR: Havsbris

HÖST: Mist

Publicerad Lämna en kommentar

Semi-semester i entreprenörsanda

Hej på er!

Det var ett tag sedan sist. Den senaste månaden har nämligen bestått av både semester och jobb i en härlig mix och i sann entreprenörsanda (ni vet, man lever med jobbet och jobbet hänger liksom med i resten av livet). Bloggen fick vila medan jag gjorde annat semester- och arbetsrelaterat och jag tänkte bjuda på några snapshots från de senaste veckorna.

semester001-hudvardsbloggen

Vi började juli månad med en vecka på Gotland. Här passar jag sovande barn i vagn, kollar mailen och övervakar jordgubbsplockning.

semester002-hudvardsbloggen

Och vi avslutade juli månad med en övernattning på Dalarö, på vägen hem träffade vi den här två veckor gamla kalven.

semester003-hudvardsbloggen

Kransbindning på möhippa.

semester004-hudvardsbloggen

Middag med barndomsvännerna, sådant man uppskattar 100 gånger mer sedan man blev mamma. Det här året har det varit lättare för samvetet att ibland hitta på saker för min egen skull också.

semester005-hudvardsbloggen

Men inget kan mäta sig mot att få vara med den där lilla nyfikna, pratglada och busiga människan som är min dotter (fortfarande svårt att ta in!). Här middag på Smådalarö Gård där vi stannade en natt i början på veckan.

Publicerad Lämna en kommentar

Behind the scenes – produktfotografering Lindarome

Hörrni, det närmar sig lansering av Lindaromes nya sortiment och vi är så förväntansfulla! Förra helgen körde vi en heldag med fotografering av de nya produkterna. Jag, Alexander, superduktiga fotografen Emma Eriksson och vår grafiska designer Anna Asp, som ligger bakom Lindaromes nya utseende, samlades och styrde upp fotograferingen av det kommande sortimentet.

bts-photoshoot1-hudvardsbloggen

Vi hade inhandlat och samlat på oss all möjlig rekvisita till de dekorativa bilderna. Hellre för mycket än för lite. Det här är bara ett axplock av allt vi hade med oss…

bts-photoshoot2-hudvardsbloggen bts-photoshoot3-hudvardsbloggen

Studion byggde vi själva upp med ljusgrå tapetrulle som fick agera backdrop och reflektorer i form av vita frigolitskivor (bra tips för den som vill fota hemma och få bra ljus!). Magin och ”the finishing touch” stod Emma och Anna för. Och det måste jag nog säga, att personerna man samarbetar med är ju den allra största tillgången vid sådana här projekt. Viktigt att man klickar och triggar igång varandras kreativa sidor vilket jag absolut tycker att vi fyra gjorde. Längtar så efter att få visa er slutresultatet i form av nya, fräscha produktbilder (och produkter!).

bts-photoshoot4-hudvardsbloggen

Publicerad Lämna en kommentar

Jul i Stockholm

För några dagar sedan mötte jag och dottern upp min mamma och bror inne i stan för lunch och njut av julstämning. Lunchen intogs i lugn och ro (eller inte, ni som har en 1-åring förstår…) på NK sedan tog vi en titt på barnavdelningen. Där fanns det så mycket fint och spännande.

Stockholmsjul2-hudvardsbloggen

Stockholmsjul1-hudvardsbloggen Stockholmsjul3-hudvardsbloggen

När den minsta sov middag i vagnen strosade jag och mamma runt i kungsträdgården och insöp julatmosfären. De har både skridskobana och julmarknad så vi köpte varsin glögg och kikade på allt tingel tangel. Eftermiddagen blev aningen svettigare med hungrig bebis som inte ville sitta i vagnen, men vi fick en härlig dag i ett julpyntat Stockholm i alla fall!

Publicerad Lämna en kommentar

Hyacinter och C-vitamin

En av julens allra viktigaste dofter står hyacinterna för. Doften tar mig direkt tillbaka till mormors och morfars gillestuga där jag spenderade många julaftonskvällar när jag var yngre. Blommorna doftar inte bara gott utan är också otroligt vackra och lättskötta!

hyacint1-hudvardsbloggen hyacint2-hudvardsbloggen
I lillans rum har en rosa hyacint precis slagit ut.

hyacint3-hudvardsbloggen hyacint4-hudvardsbloggen
Även badrummet har fått sig en blomma. De är ju faktiskt perfekta för badrum, kräver inget direkt ljus och sprider en god doft! Det sägs att den blåa doftar allra mest.

hyacint5-hudvardsbloggen hyacint6-hudvardsbloggen hyacint7-hudvardsbloggen
Den här brickan bara osar jul. Hyacint, clementin och kryddnejlikor. Några av julens allra viktigaste dofter. Clementinerna är dessutom fulla av c-vitamin som är en riktig anti age-vitamin. Så dem kan man gott unna sig i större mängder.