Om oss

Lindarome | Naturlig hudvård tillverkad i Sverige

Omslagsbild-midsommar

Lindarome är skonsam och effektiv hudvård baserad på aktiva ingredienser från vår natur. Produkterna tillverkas av oss i Sverige, är helt fria från parabener & mineraloljor och ej testade på djur. Tack vare mångårig branscherfarenhet och kunskap från forskning och vetenskapliga studier, har vi kunnat välja ut de allra finaste och mest kraftfulla ingredienserna från vår natur. Från Lindarome kan du därför förvänta dig en holistisk hudvårdsserie som gör skillnad för huden, utan att göra avkall på hälsa, välmående och miljö. Lindaromes produkter exklusivt på vår officiella webshop www.lindarome.se.

Tillverkning i Sverige

Vi ställer höga krav på kvalitet, renlighet och effektivitet under framtagningen av våra produkter, därför producerar och designar vi allt själva här i Sverige. I vår fabrik i Mölndal tillverkas alla produkter i enlighet med GMP standard (Good Manufacturing Practice). Genom att behålla tillverkningen i Sverige har vi möjlighet att se till att såväl produktion som färdig produkt håller bästa möjliga kvalitet i alla led. För att minimera miljöpåverkan har vi valt att ta bort så mycket onödigt material som möjligt vid paketeringen så som överflödiga pappkartonger och påsar.

Personerna bakom Lindarome

I västra delen av Sverige finns vår fabrik och teamet bakom tillverkningen av Lindaromes produkter. De har arbetat med utveckling av hudvårdsprodukter sedan 1980-talet och har en lång erfarenhet av branschen samt gedigen kunskap och ingredienskännedom.

I Stockholm verkar det operativa teamet bakom Lindarome som idag består av Cecilia Thorsson & Alexander Kvarnström. Med bakgrund inom försäljning, marknadsföring och skönhet & hälsa sköter vi i princip allt som rör varumärket Lindarome. Tillsammans med vår egna hudterapeut Linda Mossberg är vi ansiktet utåt för varumärket. Hör gärna av er till oss om ni har frågor som gäller produkterna eller Lindarome i stort.

lindarome-event-98
Alexander Kvarnström & Cecilia Thorsson, det operativa teamet bakom Lindarome. Här tillsammans med varumärkets egna hudterapeut Linda Mossberg. Fotograf: Emma Eriksson

Kontakt

Du är alltid välkommen att kontakta oss, antingen via vårt kontaktformulär, eller genom att skicka ett mail till info@lindarome.se.

Varumärket Lindarome står under bolaget Facell & Body AB (Org-nr: 556813-7763).

LINDAROME
Facell & Body AB
c/o Första Entreprenörsfonden
Grev Turegatan 14
114 46 Stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *